Volgende openbare vergaderingen

Alle vergaderingen

Welkom op de raadpleegomgeving van de gemeente Zonhoven

Op deze website kan je de openbare beslissingen bekijken van de gemeenteraad, het college van burgemeester en schepenen, de raad voor maatschappelijk welzijn en de burgemeesterbesluiten. 

Hoe kan je een besluit opzoeken?
Je kan een besluit na de zitting op twee manieren zoeken:

  • Weet je op welke datum de beslissing werd genomen? Klik dan in de kalender op de juiste dag. Er verschijnt dan een overzicht met de besluiten die op die dag werden genomen. Als je de titel aanklikt, opent de beslissing.
  • Als je de beslissingsdatum niet kent, kan je een zoekterm ingeven in het kadertje ‘zoeken’ rechts bovenaan het scherm. Verschijnen er te veel resultaten? Dan kan je die filteren door te klikken op het groene plus-knopje dat naast de zoekbalk verschijnt.

Verslagen en besluiten
Het verslag van de openbare vergadering kan je pas raadplegen als het goedgekeurd is op de volgende vergadering. Wil je dus bijvoorbeeld het verslag van de gemeenteraad van januari lezen, dan kan dit als de gemeenteraad van februari voorbij is. Ook de individuele beslissingen/agendapunten van de gemeenteraad van januari kan je op dat moment bekijken.

Nog steeds niet gevonden wat je zoekt?
Een besluit is enkel beschikbaar wanneer dit openbaar gemaakt mag worden. Vind je het gewenste document niet terug? Vraag het dan op via het aanvraagformulier Openbaarheid van bestuur.