Terug
Gepubliceerd op 19/04/2023

2023_CBS_00374 - OMV - Vergunning - Kriekelstraat 79 - 2022/00263 - Goedkeuring

College van burgemeester en schepenen
di 11/04/2023 - 13:30 schepenzaal
Goedgekeurd

Samenstelling

Aanwezig

Bram De Raeve, 1ste schepen; Frederick Vandeput, 2de schepen; Johan Vanhoyland, 3de schepen; Frank Vandebeek, 4de schepen; Johan Schraepen, 5de schepen; Ria Hendrikx, voorzitter BCSD; Bart Telen, Algemeen directeur

Verontschuldigd

Johny De Raeve, burgemeester

Secretaris

Bart Telen, Algemeen directeur
2023_CBS_00374 - OMV - Vergunning - Kriekelstraat 79 - 2022/00263 - Goedkeuring 2023_CBS_00374 - OMV - Vergunning - Kriekelstraat 79 - 2022/00263 - Goedkeuring

Motivering

Feiten context en argumentatie

VERSLAG GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR

Dossiernummer:    2022/00263
Referentie omgevingsloket: OMV_2022141607
Inrichtingsnummer: 20221028-0060
Ondernemingsnummer exploitant:      

De aanvraag, ingediend door mevrouw Greet Jacobs wonende te Kriekelstraat 79 te 3520 Zonhoven, werd ontvangen op 03/11/2022 en op 28/12/2022 ontvankelijk en volledig verklaard.

De aanvraag gaat over een terrein, gelegen Kriekelstraat 79, kadastraal gekend als afdeling 1 sectie A nr. 211Y.

De aanvraag gaat over het regulariseren van een carport, overkapping, veranda, volière en verhardingen en melding voor het houden van maximaal 10 honden.

De aanvraag omvat stedenbouwkundige handelingen en de exploitatie van een of meerdere ingedeelde inrichtingen of activiteiten.

De gemeentelijke omgevingsambtenaar heeft deze aanvraag onderzocht, rekening houdend met de geldende wettelijke bepalingen, (in het bijzonder met het decreet van 25 april 2014 betreffende de omgevingsvergunning, het decreet houdende Algemene Bepalingen inzake Milieubeleid, de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (VCRO), het decreet Integraal Handelsvestigingsbeleid, het decreet Natuurbehoud en hun uitvoeringsbesluiten).

1.    STEDENBOUWKUNDIGE BASISGEGEVENS
De locatie van de aanvraag is volgens het Origineel bij Koninklijk besluit goedgekeurd gewestplan op 3 april 1979 gelegen in woongebied met landelijk karakter.
De locatie is volgens het bijzonder plan van aanleg B.P.A. COLVERENHEIDE goedgekeurd op 22 juni 1999
De locatie is niet gelegen binnen een ruimtelijk uitvoeringsplan.
De aanvraag is niet gelegen binnen de grenzen van een behoorlijk vergunde en niet vervallen verkaveling.
De locatie van de aanvraag is volgens het origineel bij Koninklijk besluit goedgekeurd gewestplan op 3 april 1979 gelegen in woongebied met landelijk karakter.

De locatie is niet gelegen binnen een bijzonder plan van aanleg, noch binnen een ruimtelijk uitvoeringsplan.

Het goed is gekend als lot 3 binnen de omschrijving van een behoorlijk vergunde verkaveling, waarvan de vergunning is afgeleverd op 06/07/1987 door het college van burgemeester en schepenen en gekend is onder nummer 7204.V.87/5. De verkavelingsvergunning is voor dit perceel niet vervallen. De kavel kreeg als bestemming residentieel gebruik (één woongelegenheid per kavel).

De aanvraag voldoet principieel aan de geldende bestemmingsvoorschriften maar niet aan de verkavelingsvoorschriften. De aanvraag wijkt af van de verkavelingsvoorschriften voor wat betreft:
• Artikel 3 – vrijstaande achtergebouwen
Het oprichten van vrijstaande achtergebouwtjes is toegelaten doch enkel in functie van bergplaats en met een totale oppervlakte tot 40m². De constructies dienen opgetrokken in dezelfde materialen als het hoofdgebouw.
De aanvraag voorziet in een volière van 18m² (naast de garage van 39,65m²), afgewerkt met gevels in hout en gaasdraad en een dakbedekking in geprofileerde metalen panelen.
• Artikel 9 – afmetingen, B. alleenstaande gebouwen
De daken dienen uitgevoerd met een helling tussen 35° en 45° en de minimale afstand tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt 3m.
De aanvraag voorziet in een aanbouw (veranda) met plat dak, een carport met licht hellend dak tot op 25cm afstand van de linker perceelgrens en een afdak tot op 1m afstand tot de rechter perceelgrens.
• Artikel 10 – dak- en gevelmaterialen
Daken te voorzien van rode of bruinrode pannen en gevel in rode of bruinrode baksteen als hoofdmateriaal.
De aanvraag voorziet een draagconstructies in hout voor de carport en het afdak, een muurtje (82cm hoog) in betonblokken onder het afdak, een geschikte dakdichting voor het platte dak van de veranda en aluminium dakplaten voor de carport.

Daarom wordt de aanvraag verder onderzocht op basis van de bepalingen zoals voorgeschreven in de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, gewijzigd door het decreet van 8 december 2017 houdende wijziging van diverse bepalingen inzake ruimtelijke ordening, milieu en omgeving (zgn. Codextrein). De Codextrein voorziet wijzigingen met als doel het verruimen van de mogelijkheden om ruimtelijk rendement te optimaliseren en het versoepelen van procedures.
Artikel 4.3.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening stelt dat binnen de omschrijving van een goedgekeurde, niet vervallen verkavelingen ouder dan 15 jaar onverenigbaarheid van de aanvraag met de stedenbouwkundige voorschriften niet langer een grond vormt voor weigering van de aanvraag. De hierboven vermelde goedgekeurde, niet vervallen verkaveling is goedgekeurd dd. 06/07/1987 en dus komt de aanvraag principieel in aanmerking voor deze regeling. Evenwel kan de afwijking niet worden toegestaan voor wat betreft voorschriften betreffende wegenis en openbaar groen. Het betreft geen van deze elementen en dus kan de aanvraag niet geweigerd worden op basis van onverenigbaarheid met de voorschriften. Tenslotte dient de aanvraag getoetst aan de goede ruimtelijke ordening.

Volgende verordeningen zijn van kracht:
• algemene bouwverordening inzake wegen voor voetgangersverkeer goedgekeurd op 29 april 1997;
• gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake openluchtrecreatieve verblijven goedgekeurd op 8 juli 2005;
• gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwaterputten,... goedgekeurd op 23 juni 2006;
•  gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake toegankelijkheid goedgekeurd op 5 juni 2009.

2.    HISTORIEK
Volgende dossiers zijn relevant:
• Stedenbouwkundige vergunning (2000/08385) voor het bouwen van een woonhuis + garage. - goedgekeurd op 18/04/2000.
• Verkavelingsvergunning (7204.V.87/5) voor het verkavelen van een grond in 4 loten waarvan lot 1 reeds bebouwd is en zijn bestemming reeds verkregen heeft en uit de verkaveling wordt gesloten - goedgekeurd op 06/07/1987.

3.    BESCHRIJVING OMGEVING EN AANVRAAG
Beschrijving van de plaats & omgeving
Het perceel bevindt zich aan de gemeenteweg Kriekelstraat aan de rand van een woongebied met landelijk karakter op ca. 240 meter van de E314.
De ruimere omgeving bestaat hoofdzakelijk uit vrijstaande eengezinswoningen, gelegen in een woonlint met achterliggend agrarisch gebied.  De bebouwing bestaat uit twee bouwlagen onder voornamelijk hellende daken, en is voornamelijk afgewerkt in een gevelsteen in diverse tinten en texturen. Op het perceel bevindt zich reeds een vrijstaande eengezinswoning met een carport, overkapping, veranda, volière en verhardingen.

Beschrijving van de aangevraagde stedenbouwkundige handelingen
De aanvraag betreft het regulariseren van de carport, overkapping, veranda, volière en verhardingen. 

De carport heeft een oppervlakte van 24m² (4 meter breed en 6 meter diep) en is gemaakt d.m.v. een houten constructie met een licht hellend dak in geprofileerde, metalen platen. De kroonlijsthoogte ter hoogte van de linker perceelgrens bedraagt ca. 2,55 meter en de nokhoogte van de carport ter hoogte van de aansluiting met de woning bedraagt ca. 2,70 meter, beide gemeten vanaf het voorliggende maaiveld. De carport werd opgericht op 1,90 meter uit de voorgevel en blijft op  0,25 meter van de linker perceelgrens. De afwatering van de carport komt terecht in een kiezelput voor de carport en vandaar vertrekt een drainagebuis naar de voortuin, zodat het regenwater in eigen tuin bezinkt.

De eigenaar heeft een  stookolietank geplaatst rechts van de woning met bijhorende inkuiping bestaande uit een wand in betonblokken van 1 meter hoog. Boven de stookolietank met inkuiping werd een afdak in dakpannen op een houten structuur geplaatst. De kroonlijsthoogte ter hoogte van de rechter perceelgrens bedraagt 1,80 meter en de nokhoogte ter hoogte van de aansluiting met de woning bedraagt 2,60 meter, beide gemeten vanaf het voorliggende maaiveld. De overdekking werd opgericht op 1,80 meter uit de voorgevel en blijft op 1 meter van de rechter perceelgrens. De afwatering van de overdekking infiltreert op eigen terrein.

Op 18/04/2000 werd er een stedenbouwkundige vergunning voor een kleine wintertuin achteraan de woning afgeleverd met een oppervlakte van 18,24m² (4,80 meter breed en 3,80 meter diep) en een hellend dak. Deze wintertuin werd evenwel groter en met plat dak uitgevoerd. De wintertuin/ veranda heeft een oppervlakte van 42,56m² (11,20 meter breed en 3,80 meter diep) en heeft een kroonlijsthoogte van 3,06 meter, gemeten vanaf het voorliggende maaiveld. De veranda bestaat deels uit bruin/rood genuanceerde paramentsteen, deels uit beige PVC (buitenschrijnwerk) en deels uit glas. De wintertuin werd bij het bouwen aangesloten op de bestaande regenwaterput van de woning.

Ook de inrit naar de achterliggende garage werd anders uitgevoerd dan vergund. De inrit werd uitgevoerd met een breedte van 4,25 meter in de voortuin en in de linker zijtuin. Achter de wintertuin loopt de inrit schuin naar de garage toe, maar werd de verharding ook aangelegd tot tegen de linker perceelsgrens. 

De aanvrager gaat een aantal aanpassingen doorvoeren om de oppervlakte te verkleinen, namelijk: De breedte van de inrit voor, naast en achter de woning wordt versmald tot 3,65 meter, de breedte van de inrit ter hoogte van de rooilijn wordt versmald tot 3 meter (daarna uitlopend naar 3.65 m) en achteraan wordt de inrit afgeschuind naar de garage toe. Het water op de inrit zal links en rechts van de inrit op eigen terrein lopen en zo insijpelen in eigen terrein.

Achter de wintertuin werd een pad met een breedte van 1 meter in niet-waterdoorlatende klinkers voorzien naar  de inrit en de garage. Het regenwater op deze verharding loopt af eveneens naar de tuin zelf.

Momenteel is er een verharding in niet-waterdoorlatende klinkers rechts achter de woning en een verharding in stoepdallen rechts naast de woning aanwezig. Deze verharding is 3 meter breed. De aanvrager gaat de verharding in niet-waterdoorlatende klinkers behouden, mits te versmallen tot 2.55 m, waardoor er een groenzone van 0.45 m komt langsheen de perceelsgrens. De verharding in stoepdallen zal verwijderd worden. De afwatering van deze verharding is zijdelings naar de groenzones toe.

Achter de wintertuin ligt er kunstgras op een zandbed met een oppervlakte van 22,53m² (zone A op inplanting). Deze zone is samen met de verharding rechts achter de woning afgespannen met lage draad en dient als buitenspeelruimte voor honden. 

Rechts achteraan, op 4 meter van de vergunde garage, heeft de aanvrager een volière geplaatst met een oppervlakte van 18m² (3 meter breed en 6 meter diep). Deze volière bestaat uit enerzijds een gesloten nachthok (hout) en anderzijds een buitenhok in gaaswerk. Over de volledige volière is een dak in geprofileerde, metalen platen voorzien. De volière situeert zich op 1 meter van de rechter perceelgrens en op 3,10 meter van de achterste perceelgrens. De volière heeft een licht hellend dak met een maximale kroonlijsthoogte van 2,20 meter. De aanvrager voorziet evenwel in de verplaatsing van de volière op de bestaande beton rechts van de garage op minimum 3 meter van de perceelgrenzen. Op de huidige plaats van de volière zal gras voorzien worden.

Beschrijving van de milieuaspecten
Het kunnen houden van maximum 10 honden van het ras Chinese Crested Dog.
De honden zijn gezelschapshonden. Er wordt niet mee gefokt.
Het domein is volledig omheind, de honden kunnen niet weg.

Met volgende aangevraagde rubrieken: 

Rubriek

Omschrijving

Hoeveelheid

Klasse

9.9.1°

het houden van gezelschapshonden (Nieuw)

8 dier(en)

3

Zodat de ingedeelde inrichting of activiteit voortaan omvat:

Rubriek

Omschrijving

Hoeveelheid

Klasse

9.9.1°

het houden van gezelschapshonden (Nieuw)

8 dier(en)

3


4. OPENBAAR ONDERZOEK
Overeenkomstig de criteria van artikels 11 t.e.m. 14 van het Besluit van de Vlaamse Regering tot uitvoering van het decreet van 25 april 2014 betreffende de omgevingsvergunning is de gewone procedure van toepassing en moet de aanvraag openbaar gemaakt worden.
Het openbaar onderzoek werd georganiseerd van 7 januari 2023 t.e.m. 5 februari 2023.

5.    ADVIEZEN
    Er zijn geen adviezen vereist.

6.    PROJECT-MER
    De aanvraag valt niet onder het toepassingsgebied van bijlage I, II en III van het besluit inzake projectmilieueffectrapportage van 10 december 2004 en latere wijzigingen.

7.    INHOUDELIJKE BEOORDELING
 Zonering
Het perceel is volgens het zoneringsplan voor riolering, van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), gelegen in collectief te optimaliseren buitengebied.
De aanvraag omvat geen wijzigingen inzake afvalwater en het hemelwater kan op eigen terrein infiltreren.

Waterparagraaf
Sedert de inwerkingtreding van omzendbrief OMG/2022/1 op 1 januari 2023 dient de vergunningverlenende overheid de watertoets, veruitwendigd in onderhavige waterparagraaf, op een gewijzigde manier uit te voeren.

De watertoetsprocedure werd geoptimaliseerd (cfr. watertoetsbesluit – BVR van 20/07/2006 tot vaststelling van nadere regels voor de toepassing van de watertoets, tot aanwijzing van de adviesinstanties en tot vaststelling van nadere regels voor de adviesprocedure bij de watertoets, vermeld in artikel 1.3.1.1 van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid, gecoördineerd op 15 juni 2018), er werden aandachtspunten en richtlijnen geformuleerd, en het kaartmateriaal inzake overstromingsgevoelige gebieden werd aangepast.

Het voorliggende project heeft geen omvangrijke oppervlakte en is niet gelegen in een recent overstroomd gebied. Het projectgebied is evenmin gelegen binnen de contouren van de advieskaart watertoets, noch is het gelegen in een pluviaal of fluviaal overstromingsgebied. De perceelscore is A (geen overstroming gemodelleerd). In alle redelijkheid dient geoordeeld te worden dat het schadelijk effect van het aangevraagde beperkt is. 

De aanvraag valt niet onder de toepassing van het besluit van de Vlaamse regering van 5 juli 2013 en latere wijzigingen, houdende vaststelling van een gewestelijke stedenbouwkundige verordening inzake hemelwaterputten, infiltratievoorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater.

Alle verhardingen laten het regenwater aflopen op eigen terrein, dus de infiltratie gebeurt op eigen perceel. Het regenwater van de carport loopt via de goot en afvoer in een kiezelverzinkput (aan de carport zelf) en deze put heeft bijkomend een drainagebuis die onder de inrit naar de voortuin loopt en daar infiltreert. Het hemelwater op de afdakjes van de stookolietank en de volière lopen via de goot in de afvoerbuis en dit hemelwater sijpelt daar ter plaatse in de grond. De regenafvoeren van de wintertuin zijn bij de bouw ervan reeds aangesloten op de regenwaterput. Het regenwater van de garage en de volière zal uitkomen in een infiltratievijver rechts achteraan op het perceel.

Erfgoed- & Archeologietoets
Het perceel is niet gelegen binnen een beschermd stads- of dorpsgezicht. Er zijn geen monumenten in de omgeving. 
Conform het Onroerenderfgoeddecreet d.d. 12/07/2013 en latere wijzigingen is geen bekrachtigde archeologienota verplicht voor de aanvraag gezien de oppervlakte van het perceel kleiner is dan 3000 m².  

Beoordeling van de goede ruimtelijke ordening
De verkaveling is ouder dan 15 jaar.  Daarom vormen de verkavelingsvoorschriften niet langer een weigeringsgrond, en moet er een toetsing gebeuren van de goede ruimtelijke ordening. 

Een regularisatie moet met dezelfde criteria beoordeeld worden als een nieuwe aanvraag. Het kan immers niet zijn dat de regularisatie soepeler zou beoordeeld worden om reden dat de werken reeds uitgevoerd zijn.

Functionele inpasbaarheid 
De bestaande woonfunctie blijft behouden. De aanvrager wenst bijkomend enkele honden te houden. De aanvraag is functioneel inpasbaar op deze locatie, nl. aan de rand van een landelijk woongebied en het agrarisch gebied. 

Mobiliteitsimpact 
Er worden geen extra woongelegenheden voorzien in voorliggende aanvraag. Op het terrein is er reeds een carport en garage aanwezig.  Ook voor het houden van enkele honden dienen er geen extra parkeerplaatsen voorzien te worden. De aanvraag heeft geen negatieve impact op de mobiliteit.

Schaal, ruimtegebruik en bouwdichtheid en visueel-vormelijke elementen
Wat het volume betreft zijn de te regulariseren carport en overdekking ondergeschikt aan de woning. Door de inplanting achter de voorgevel van de woning, de beperkte schaal en door de gebruikte materialen hebben beide constructies weinig of geen impact op het straatbeeld. Omdat de constructies voldoende afstand bewaren tot de zijdelingse perceelgrenzen en omdat deze constructies grotendeels open zijn hebben deze constructies ook geen negatieve impact op de aanpalende eigendommen.

Ook de uitbreiding van de wintertuin/ veranda heeft geen negatieve impact op het straatbeeld aangezien deze nauwelijks of niet zichtbaar is vanop het openbaar domein. De wintertuin werd immers opgericht aansluitend aan de achtergevel van de woning en heeft een kroonlijsthoogte lager dan de woning. Na het oprichten van de wintertuin krijgt de woning een bouwdiepte van 13,60 meter, hetgeen aanvaardbaar is op voorliggend perceel en in deze landelijke omgeving. De afstand van de wintertuin tot de aanpalende eigendommen bedraagt bovendien ook nog eens meer dan 3 meter.

Door het verplaatsen van de  volière worden de bijgebouwen centraal geclusterd op het terrein. De bijgebouwen hebben een totale oppervlakte van 57,65m². Het perceel heeft een oppervlakte van 937,50m². De bijgebouwen bedragen ca. 6% van de perceeloppervlakte, hetgeen aanvaardbaar is qua oppervlakte. Door de voorziene afstanden tot de perceelgrenzen, minimum 3 meter, de beperkte bouwhoogte van de constructies en het gebruikte materiaal zijn deze constructies eveneens vanuit ruimtelijk oogpunt aanvaardbaar.

Tenslotte voorziet de aanvraag in de regularisatie van verhardingen en kunstgras. Het kunstgras kan uitzonderlijk aanvaard worden gelet op de gevraagde functie (houden van honden) en de beperkte oppervlakte. De te regulariseren verhardingen met kunstgras bedraagt 24,14% van de perceeloppervlakte.  Hierdoor bedraagt de totale bebouwing/verharding op het terrein 49,66%. Gelet op de vergunde garage met bijkomende verhardingen en de gevraagde functie (houden van honden) kan de voorgestelde bebouwing en verharding aanvaard worden. Er blijft nog voldoende onbebouwde en onverharde ruimte over op het terrein om aan te leggen als kwalitatieve tuinzone.

Cultuurhistorische aspecten 
Het perceel is niet gelegen in of nabij een beschermd dorpsgezicht. De aanvraag is niet gelegen in een beschermde archeologische site. De aanvraag is, bekeken vanuit de erfgoedaspecten, aanvaardbaar. 

Bodemreliëf 
Volgens de aanvraag wordt het bestaande reliëf niet gewijzigd. 

Hinderaspecten, gezondheid, gebruiksgenot en veiligheid in het algemeen  
Er wordt geen hinder verwacht door voorliggende aanvraag m.b.t. de gezondheid, het gebruiksgenot en veiligheid in het algemeen. De eigenaars nemen voldoende maatregelen om geluid- en geurhinder te voorkomen en voorzien tevens in een omheining (zie milieutechnisch luik). De aanpalende eigenaars hebben de aanvraag voor akkoord ondertekend. Er werden geen bezwaren ingediend tijdens het openbaar onderzoek.

Milieutechnisch luik
De aanvraag betreft het houden van maximaal 10 honden. Volgende rubriek wordt aangevraagd:
-    9.9.1° het houden van 5 tot en met 10 volwassen dieren.

Geluidshinder 
De eigenaar neemt voldoende maatregelen om geluidshinder van de honden tegen te gaan. De dieren worden binnenshuis gehouden. De honden zijn steeds onder toezicht buiten, en dit enkel overdag tussen 7u en 22u. Omliggende buren bevestigen dat er geen sprake is van geluidsoverlast.

Geurhinder 
De eigenaar voorziet een speciale afvalcontainer voor de mest om mogelijke geurhinder te voorkomen. Hierbij is voldaan aan artikel 5.9.13.5 van VLAREM II.

Omheining
De inrichting is voorzien van een voldoende hoge omheining die verhindert dat de dieren kunnen ontsnappen. De omheining is opgebouwd uit ondoorzichtige elementen en voorzien van een afsluitpoort. Hierbij is voldaan aan artikel 5.9.13.2. van VLAREM II.

Vergunningstermijnen 
Het omgevingsproject vraagt een omgevingsvergunning van onbepaalde duur. Gezien bovenstaande motivering, kan dit gevolgd worden en wordt dit bijgevolg gunstig geadviseerd.   

Resultaten van het openbaar onderzoek
Er werden geen bezwaren ingediend.

8.    ADVIES GEMEENTELIJKE OMGEVINGSAMBTENAAR
Stedenbouwkundig Advies
Uit bovenstaande motivering blijkt dat de aanvraag in overeenstemming is met de wettelijke bepalingen, en dat het gevraagde verenigbaar is met een goede ruimtelijke ordening, mits het opleggen van voorwaarden.  

Milieu Advies
Uit bovenstaande motivering blijkt dat de uitbating in overeenstemming is met de wettelijke bepalingen, mits het opleggen van voorwaarden. 

Dit voor volgende rubrieken: 

Rubriek

Omschrijving

Hoeveelheid

Klasse

9.9.1°

het houden van gezelschapshonden (Nieuw)

8 dier(en)

3

 
De vergunning kan verleend worden voor onbepaalde duur.
Er wordt akte genomen van de melding voor het houden van maximaal 10 honden.

De gemeentelijke omgevingsambtenaar adviseert de volgende voorwaarde op te leggen:
• De aanvrager dient de aanpassingswerken uit te voeren binnen de 6 maanden na het bekomen van voorliggende omgevingsvergunning. De nodige bewijsstukken (foto’s) van de uitgevoerde werken dienen hierbij bezorgd te worden aan de dienst vergunningen & handhaving.

Besluit

Het college van burgemeester en schepenen beslist:

Artikel 1

Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van het advies van de gemeentelijke omgevingsambtenaar d.d. 20/03/2023 en volgt dit standpunt integraal.

Artikel 2

Het college van burgemeester en schepenen beslist tot het voorwaardelijk afleveren van de omgevingsvergunning aan mevrouw Greet Jacobs wonende te kriekelstraat 79 te 3520 Zonhoven voor het regulariseren van een carport, overkapping, veranda, volière en verhardingen en melding voor het houden van maximaal 10 honden, gelegen te Kriekelstraat 79 kadastraal gekend als afdeling 1 sectie A nr. 211Y.
De aanvraag voor de exploitatie van de ingedeelde inrichting of activiteit omvat:

Rubriek

Omschrijving

Hoeveelheid

Klasse

9.9.1°

het houden van gezelschapshonden (Nieuw)

8 dier(en)

3

Artikel 3

Volgende voorwaarde wordt opgelegd:
Stedenbouwkundige voorwaarde:

    • De aanvrager dient de aanpassingswerken uit te voeren binnen de 6 maanden na het bekomen van voorliggende omgevingsvergunning. De nodige bewijsstukken (foto’s) van de uitgevoerde werken dienen hierbij bezorgd te worden aan de dienst vergunningen & handhaving.